Hristina Acovska

Tetovo, Macedonia

3023 Termeni    0 Glosare    0 Followers    43917 Viewers

Hristina Acovska

Tetovo, Macedonia

3023 Termeni    0 Glosare    0 Followers    43917 Viewers

Termenii utilizatorului Hristina Acovska

смути од ананас

Băuturi; Băuturi răcoritoare din fructe

Ананасот дава уникатна слаткост и јак вкус што е одлично за смутиа помешано со други состојки. Вкусот од ананас обично не ги прекрира останатите вкусови туку ги истакнува. Тоа е ...

збогатено вино

Băuturi; Vin

Овој вид на вино има повисока содржина на алкохол од другите трпезни вина, како резултат на разновиден и посебен процес на дестилација. ...

јодирана сол

Arte culinare; Gătit

Јодираната сол е кујнска сол, се меша со мали количини на различни видови на јод како калиум јодид, натриум јодид, и натриум јодат. Јодот му е потребен на човечкото тело во многу ...

Viewers(43917) View all

Followers(0) View all

Hristina Acovska doesn't have any followers yet.